Nu vänner ska jag berätta för er hur man griljerar en julskinka. I år valde vi att köpa en färdigkokt julskinka från scan, eftersom vi inte ska vara hemma i jul så kändes det inte lönt att koka en egen
Årets julskinkagriljerades med ett Mannerström-recept. till 1 julskinka. 1 julskinka. Det smakar jul och Chrisses mormor blev så förtjust i det att hon ville ha receptet med sig hem direkt
Griljera tills den fått fin färg, 10-15 minuter. Så här gör du. 20 minuter. Sätt ugnen på 200°. Tag bort ev nät och svål och lägg skinkan på ett ugnssäkert fat
Griljera en skinka kan man verkligen göra på tusen och ett sätt. Så har du inte hunnit griljera din skinka än så kan jag verkligen rekommendera denna version
Vad vore julen utan en riktig god och saftig griljeradjulskinka. Sätt in skinkan i mitten av ugnen och griljera den i 225 grader 15-20 minuter. Sätt in skinkan i mitten av ugnen och griljera den i 225 grader 15-20 minuter
En av de viktigaste rätterna på julbordet är ju julskinkan, och om du som jag verkligen inte vill äta grisar så finns det ju så många roliga och enkla alternativ nu förtiden
Griljeradjulskinka är väl ett måste på julafton. Men, den ”vanliga” griljeringen innehåller ju ströbröd och ofta ganska så söt senap, men det går ju faktiskt att griljerajulskinkan så den passar LCHF med