Kålpudding. Ställ in kålpuddingen i ugnen igen för de sista minuterna. Kålpudding äter jag då och då men kåldolmar, en annan favorit, åt jag senast när jag var i London och jobbade 1998
Dagens recept är på kålpudding. Det har varit ganska så svårt att få till ett recept som jag är helt nöjd med, och jag är inte helt 100 på att this is it heller, så om ni har några tips på hur ni brukar göra med era kålpuddingar så tar jag varmt emot dem. Vegetarisk kålpudding, 4-6 portioner
Vad passar då bättre än något klassiskt – kålpudding. När jag gör kålpudding skippar jag riset, jag tycker att det blir godare och så blir det mer LCHF-vänlig eftersom att jag gärna drar ner på kolhydraterna
Nu blev det inte så himla många dolmar, så av de små innerbladen på kålhuvudet så gjorde jag en liten kålpudding som sonen åt istället (efter att kålen skrapats bort)