Blanda riset med lök, färs, kryddor, ägg och mjölk. 1 dl Arla® mjölk. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ dl kokt vitt ris 800 g vitkål 25 g Arla® Svenskt Smör 2 msk sirap ½ tsk salt 1 dl vatten 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 300 g blandfärs 1 tsk salt 1 krm peppar 1 ägg 1 dl Arla® mjölk
Blev så vansinnigt sugen kålpudding på väg hem från jobbet. Smaksätt med sirap, salt och peppar. Blanda ihop löken, riset, ägget, mjölken och färsen till en smet
Blanda köttfärens med ris, ägg och gräddmjölk. Premiär för att göra kålpuddingmed andra ord =). Ringla över sirap och tamarisolja och späd med lite vatten
Blanda riset med lök, färs, kryddor, ägg och mjölk. 1 dl Arla® mjölk. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ dl kokt vitt ris 800 g vitkål 25 g Arla® Svenskt Smör 2 msk sirap ½ tsk salt 1 dl vatten 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 300 g blandfärs 1 tsk salt 1 krm peppar 1 ägg 1 dl Arla® mjölk
Gör färdigt potatismoset medmjölk, smör och kryddor. Mjölk. Mixa sedan ihop linser, ris, stekt lök och potatis tillsammans med kryddorna till en lagom tjock smet