Kålpudding på färsk vitkål recept

Koll på – Kålpudding!

Koll på – Kålpudding!

När jag var i affären häromdagen, så hade man just plockat fram den färska kålen. Jag tycker vitkål är en av våra bästa grönsaker
Kålpudding – LCHF

Kålpudding – LCHF

Lägg den sista vitkålenovanpå. Skippa potatisen och servera med lite färska lingon. Stek vitkålen i panna så att den får färg och blir mjuk
Kålpudding

Kålpudding

Sätt lock och sänk värmen. Kokta morötter eller rivna färska morötter. Efter att ha ett stort vitkålhuvud i kylskåpet tog jag tag i saken och lyckades ta tillbaka smakerna jag mindes med egen liten tvist
Min kålpudding

Min kålpudding

Skär bort stocken vitkålen och skär huvudet i ”centimeterstora” tärningar. Bred färsen ovanpå. Det fanns färskvitkål i affären, jag skippade den sliskiga sirapen som ersattes med den smakrika muscovadon och fick sällskap med rött vin samt laktosfri mjölk istället för vatten och grädde
Kålsoppa med Köttfärs

Kålsoppa med Köttfärs

Kål och köttfärs i en annan tappning än i vår traditionella Kålpudding. Vitkålssoppa Jag fortsätter gårdagens tema, med ett kålrecept till
Köttfärs- och vitkålsgratäng Lchf

Köttfärs- och vitkålsgratäng Lchf

Kålpudding. vintern när det inte finns färskvitkål kan det nog vara bättre att lägga ner vitkålen i kokande vatten några minuter
En flirt med barndomen | Köttfärslimpa

En flirt med barndomen | Köttfärslimpa

Jag är himlans förtjust i kålpudding också och då vi inte lyckats, ännu, att få barnen att uppskatta kål så är just denna kombo finemang
Vitaminboost

Vitaminboost

Förutom den obligatoriska nässelsoppan som jag gör varje år så hamnade en sats förvällda nässlor i min finska kålpudding
Kålpudding

Kålpudding

Häll ströbröd i en bunke och slå mjölk. Strimla vitkålen riktigt fint. Kålpudding är en sådan klassiker

Paleo kålpudding

Ta sen upp vitkålsblandningen och lägg en tallrik. Lägg köttfärsen ovanpå. en näve färsk persilja. Strimla vitkålen och bryn den i kokosolja tills den blir mjuk
Kålpudding - husmanskostens ess!

Kålpudding - husmanskostens ess!

Lägg hälften av kålen i botten en ugnsfast form. Att nu den svenska, färskavitkålen börjat dyka upp i mataffärerna gör ju inte saken sämre