Så här kommer ännu ett, vegetariskkålpudding. Kålpudding, massa matlådor (och förlåt för den fulaste maträtten någonsin, den slår nästan den misslyckade linssoppan
Koka sönder linserna till en tjock gröt och koka riset som vanligt. Strimla vitkålen och koka upp i saltat vatten tills den har mjuknat (spara lite av kokvattnet till såsen)
En nyttig, vegetarisk, kålpudding som är helt gjord från grunden så som min farmor skulle gjort den, fast hon skulle förstås använt sig av sin egen köttfärs som hon malt och styckat själv
Vegetariskkålpudding med Quorn. Häll i ugnsform, packa till, lägg småklickar smör ovanpå och ställ in i 200 graders ugn ca 30-40 minuter tills kålpuddingen fått fin färg
Häromdagen gjorde jag kålpudding, klassisk i sin goda smak men med en vegetarisk twist. kålpudding,. Stek tills den mjuknar, tillsätt sedan vegetarisk färs och stek lite till
(Tänk kålpudding). Försöker äta mer vegetariskt. Egentligen inte av några etiska eller politiska skäl utan mer för att jag emellanåt inte alls är sugen på kött