Har ni provat kålrabbi nångång. Den var med i senaste matkassen från Linas och hade den inte varit det hade vi nog inte provat den, för jag visste knappt att det fanns något som hette kålrabbi
Kålrabbi, var har du varit hela mitt liv. Och kålrabbi skulle man ha i. Värsta tuffingen, hon provade rå kålrabbi-stav OCH senapskrämen bara som den var
Lägg ner smöret, kålrabbin, mandeln och ett par timjankvistar. Skala och tärna kålrabbin i 1-cm tärningar. 400 g kålrabbi. 400 g kålrabbi 150 g smör 150 g mandel timjankvistar salt
Är du eller dina gäster nybörjare på kålrabbi. ➥ Halvera kålrabbin, lägg halvorna med snittytan neråt och skär bort den yttersta halvcentimetern med en vass kniv
This "Kålrabbi- Brassica oleracea var. gongylodes" post was originally uploaded by Tyra Hallséius Lindhe in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN - The Kitchen Garden - Le Jardin Potager - Der Küchengarten - La Huerta - Oгород #harvest #skördetid #kålrabbi #recept #kohlrabi #kalarepa
Kålrabbin är ingalunda en ny grönsak annat än i mitt grönsaksland och så här i efterhand kan jag ju undra varför jag inte odlat dessa lila runda kålsmakande bollar tidigare
1 kålrabbi (ca 250 g). Skala och skär kålrabbin till ca 1 cm tärningar. 1 kålrabbi (ca 250 g). En variant på något jag hittade i en tidning, Allt om mat tror jag det var
Kålrabbi har använts i mitt kök ett par gånger och jag har gillat det men nu var det länge sedan sist så när jag såg den i butiken härom dagen fick den följa med hem