För att inte tala om kålrotsmoset med purjolök som vi absolut kommer att göra igen. Kålrotsmos. Färskostfyllda portabelloburgare med kålrotsmos (4 port)
Blanda kålrotsmos med ströbröds- och gräddblandningen, ägg, sirap, ingefära, vitpeppar och smör. Smöra och bröa fyra mindre aluminiumformar och fördela kålrotsmoset i formarna och gör ett mönster med en gaffel
Kålrotsmos. Många som börjar med LCHF tycker nog att det svåraste är att veta vad de ska äta istället för potatis, bröd, ris, pasta och alla andra gryn och mjölsorter
Man kan ju även servera tex kålrotsmos till – då blir det mer mättande såklart. Igår gjorde jag mitt första försök på LCHFvänliga koldolmar, dom blev verkligen kanongoda även om jag inte riktigt fick in snitsen att rulla fina dolmar
Till huvudrätt valde jag fyllt kycklingbröst med kantareller, rotselleri och kålrotsmos. Brrrr vad det är kallt nu, det är riktigt jobbigt att behöva släpa sig ut
Kålrotsmos är perfekt till söndags steken eller en bit kött, god fisk eller stektfläsk. I vattnet häller du i lite fond så att ditt kålrotsmos får god smak