Körsbärskräm med kärnor recept

Körsbärskräm med kanel och vanilj

Körsbärskräm med kanel och vanilj

Det verkar som om de försöker överträffa varandra i att svämma över med bär. Körsbär är fulla med C-vitamin och allehanda andra nyttigheter, så det är bara att kärna på
Körsbärskräm med Mascarpone

Körsbärskräm med Mascarpone

Ta ur kärnorna och blanda bär, socker, vin och kanel i en kastrull. Rör ut potatismjölet med citronsaft och rör ned
Konsten att fylla en tårta

Konsten att fylla en tårta

♥ Verry cherry kräm/ frosting (körsbärskräm) ♥. Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Koka upp blåbär och strösocker i en kastrull, mossa bären och om du vill ha en fin kräm får du sila bort skal och ev kärnor ( om du använder andra bär än blåbär )

Krämig körsbärspaj

Häll i den svala körsbärskrämen och kavla ut resterande deg. Skölj och kärna ur körsbären, var noga med att ta bort alla kärnor