Köttkvarn råbiff recept

Italiensk råbiff

Italiensk råbiff

Så här gör du Skrapa oxfilén med en vass kniv eller kör den i en köttkvarn. Så här gör du Skrapa oxfilén med en vass kniv eller kör den i en köttkvarn
Råbiff

Råbiff

Jag har en köttkvarn och kan mala själv, för det ska vara nymalt. och så visar det sig häromdagen att maken - jag har - aldrig ätit råbiff
En ny krämig favorit!

En ny krämig favorit!

Det står nämligen råbiff på menyn, köttkvarnen är monterad, lökhackning, pepparrotsrivning, potatisfritering och äggseparering väntar
Chockad råbiff

Chockad råbiff

Mal filén i din köttkvarn, har du ingen så be om att få den mald i affären du köper den i. Jo något så enkelt som en råbiff på en tallrik, på en restaurang, som nu har lett till råbiff på en tallrik hemma i vårt eget kök också

Italiensk råbiff

(Du kan också be din kötthandlare mala köttet åt dig i din butik eller mala i en köttkvarn). 1 Skrapa oxfilén försiktigt med en vass kniv längst med filéen i senornas riktning

Råbiff / Tatarbiff

Gör du denna rätten på oxfilé så plocka fram din gamla köttkvarn, har du ingen så ta ett rivjärm, mer jobb men åxå bra resultat

Ren Slashing

Mal köttet & det torkade köttet i en köttkvarn. Servera Råbiffen tillsammans med nötblandningen 200 g. Blanda upp med Cognac, Dijon, ketchup, en äggula, enbär, en dash olivolja, salt & peppar, ½ hackad gul lök