Du behöver om du skall mala köttet själv en köttkvarn så klart. Personligen hör jag till dem som gillar att mala mitt eget kött och jag använder en gammal hederlig handvevad köttkvarn med tillhörande korvhorn
Mal kött, späck och sidfläsk på mellanskivan i din köttkvarn, ner i en skål. Vilken otroligt vacker första maj vi har haft här nere i våra krokar, solen har verkligen visat sej från sin bästa sida hela dagen och Mårtenssons är så tacksamma
Det är inte alls svårt, men det underlättar ju naturligtvis om man har en köttkvarn. Tidigare kunde det se ut så här i köket när kött blev färs, men nu har vi uppdaterat oss lite och använder köttkvarnen på Kenwooden
Mal kött, späck och sidfläsk på mellanskivan i din köttkvarn, ner i en skål. Det går hett till i vårt kök just nu, är det inte heta kladdkakor så är det heta salsor
400 g nymalen fläskfärs (vi hade fläskkarré i frysen som maldes i köttkvarnen). 400 g nymalen fläskfärs (vi hade fläskkarré i frysen som maldes i köttkvarnen)
Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera