Du kan gott och väl göra browniebotten dagen innan för den är som sagt godare när den är kall och sedan gör du tryffeln någon timme innan kakan skall serveras
Sikta i mjöl och kakao, rör ner den hackade chokladen och rör till en jämn smet. Chokladtryffeltäcke. Strö över marshmallowsen och sätt tillbaka kakan i ugnen tills marshmallowlagret precis smält, de ska inte få färg
Du kan gott och väl göra browniebotten dagen innan för den är som sagt godare när den är kall och sedan gör du tryffeln någon timme innan kakan skall serveras
)Här kommer ännu ett tips på en vårigt fin kaka med smak av citron. Kaka. 75 g smör2 ägg3 dl socker2,5 vetemjöl3 msk citronsaftrivet skal av en citronVit chokladtryffel. Grädda kakan i 20-25 minuter
Chokladtryffel. Skålla, skala och mal mandeln. Blanda samman den med siktat florsocker. Vispa äggvitorna till hårt skum och rör ner det i mandelblandningen