Den här gången blev det en kaka som smakar som godiset Bounty, alltså av choklad och kokos. Smält smör och kokosolja och vit choklad på svag värme i en kastrull
En liten Kaka till kaffet Som det stora Kakmonster jag alltid varit, ser jag det nu som en utmaning att komma på något gott till kaffet som även en låg-kolhydratare kan njuta av
Här bjuder jag på en god kaka som är enkelt och goda att röra i hop och att snabbt grädda i ugnen. Fortsätt att hälla ner kokosoljan, psylliumfröskal, mandelmjöl, kokosmjölk och ägg i skålen
Skär upp kakan i rutor som går jätte bra att frysa. Kokosblandning. Under tiden rör vitorna till hårt skum blanda i socker och kokos, bred blandningen över kakan och grädda ytterligare i ca 20 min. 3 ½ dl kokos
Gjorde kokos- och citronkakor igår, som jag fick som tips av en rawfoodkollega. -)3 dl cashewnötter 2 dl kokos1 citron3 msk lucumaMixa cashewnötterna i mixer, blanda med kokos och citronsaft från en citron och lucuma. 2 dl kokos
5 dl kokosmjöl. 5 dl kokosmjöl. I’m not gluten-intolerant, and despite the trend that’s ongoing, I don’t believe that the path to a perfect life is eliminating gluten
Blanda de torra ingredienserna, kokosflingor och rör ner dem i smeten. 100 gram smör1 ½ dl gräddfil2 ägg2 dl socker1½ tsk malen ingefära1½ tsk malen nejlika2 tsk malen kanel3 dl vetemjöl1 tsk bikarbonat25 gram kokosflingorGör så här