Ganska söta är de, antagligen på grund av den kondenserademjölken. Så ett tips är att ta mörk choklad så jämnar smakerna nog ut sig lite mer än de gjorde för mig som använde mjölkchoklad
Sikta över lite kakaopulver. 300 g digestive kexdrygt 100 g smält smör1 burk (397 g) kondenseradmjölk2 dl vispgrädde2 bananerkakaopulverKrossa kexen och blanda dem med det smälta smöret. 300 g digestive kex
Häll på den kalla kakan. Koka upp kondenserad. mjölk, socker och smör. 280 g digestive kex, krossas till smulor. 1 burk kondenseradmjölk. 280 g digestive biscuit, crushed into. 280 g digestive kex. 280 g digestive biscuit, crushed into
Man kan också röra ner hallon i chokladsmeten, lämna bort daimen eller göra en browniebotten och så finns det också andra varianter på samma kaka i Louise’s blogg t ex den med vitchoklad och jordgubbar som jag definitivt skall prova på
Tillsätt kakao, socker, salt, kanel och kardemumma. Ta bort etiketten från burken kondenseradmjölk. 15 digestive kex. 0,5 dl kakao. 1 burk kondenseradmjölk (á 397 g). sätt ca 1,5 msk av den kolaaktiga kondenserademjölken på alla chokladbotten och häll sedan över lite av chokladsmeten övet alla kakor. 15 digestive kex. 0,5 dl kakao. 1 burk kondenseradmjölk (á 397 g). ca 1,5 msk av den kolaaktiga kondenserademjölken på alla chokladbotten och häll sedan över lite av chokladsmeten övet alla kakor
En synnerligen god kaka. Låt svalnaSkiva bananerna och fördela dem över kolakrämenVispa grädde och bred ut över bananernaPudra över kakaoGör något i förväg då den blir bättre när den får "sätta sig" i kylen en stund