Blanda samman med en slickipot till en smet och häll i en bakfor, smörjd med kokosolja och så kan man lägga kokoschips i botten så får man en fin topp på kakan
Idag vill jag bjuda er på mycket god mjuk kakamedbanan, citron, och vallmo. Denna mjukkaka är nästan naturligt sött , tack vare banan och också glutenfri då använde jag havremjöl
BANANKAKAMED VALNÖTTER OCH CHOKLAD. Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar av den gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Mosa de mogna bananerna och blanda i havregryn och kakao. ½ msk kakao. ½ msk kakao. Här kommer receptet på lite nyttigare "kakor" med bara 3 ingredienser. 2 mogna bananer. 2 mogna bananer