Smörj väl och "bröa" med kokosflingor eller Pofiber. Ta fram en bakform som rymmer 1 ½ l och klä botten med bakplåtspapper. 1 st burk konserverade persikor i juice
Smält smöret och blanda det med persikojuicen. Låt kakan svalna innan den skärs i rutor. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter. 1 st burk konserverade persikor i juice
Smält smöret och blanda det med persikojuicen. Låt kakan svalna innan den skärs i rutor. Dekorera med. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter. ca 400 g konserverade
Tag sedan ut dem och toppa med vispad grädde och pudra över kakao via en sil. kakaopulver. Mannen brukar surra fast soptunnorna och lägga sten på locket, så de inte kan lyftas och de fylls med diverse eller att innehållet flyger sin kos
Se till att den täcker sidorna av kakan. Vispa äggvitorna till mycket hårt, fast skum med litet salt. Gör gärna ett mönster i massan med en sked eller en gaffel
Orginalreceptet är utan kakao och medkonserverade mandarinklyftor men jag ville ha den lite chokladig och med inlagd persika istället så så fick det bli