Blanda ner socker, bakpulver, havregryn och potatismjöl och blanda till en jämn smet. 1 3/4 dl potatismjöl. 1 msk potatismjöl att strö över blåbären. 1 3/4 dl potatismjöl. 1 msk potatismjöl att strö över blåbären
Lägg upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. 1 dl potatismjöl. 5 dl glutenfri mjölmix. Tårtbotten. Vispa ägg och socker pösigt, mal mandeln, rör ner alla torra ingredienser
Klassisk sockerkaka som blir mjuk och saftig. Smör och glutenfritt ströbröd till formen. Känn med en sticka att kakan är färdig, den ska inte vara kladdig
Lyft kakan ur långpannan med hjälp av bakplåtspappret. Låt kakan sedan svalna. Dela kakan mitt på. 1 1/2 dl ljus naturligt glutenfri mjölmix (t ex Sempers fin mix, Finax bruna, Lailas gula). 1 msk potatismjöl eller maizenastärkelse. 1 1/2 dl ljus naturligt glutenfri mjölmix (t ex Sempers fin mix, Finax bruna, Lailas gula). 1 msk potatismjöl eller maizenastärkelse
Otroligt goda och lite sega glutenfria havreflarn som går snabbt och enkelt att baka. Glutenfria havreflarn (24 st). 1 dl potatismjöl. 1 dl potatismjöl
Inte alla vill stå inne i köket och envisas med komplicerade kakor eller vänta på att bullar ska jäsa, men många vill ändå ha en kaka till kaffet, då är rulltårta lösningen