Börja med att bryna kalkonbrösten i smör, salta och peppra. Skär ett djupt snitt längs med hela kalkonbrösten och fyll med de stekta äpplena, tryck ner fyllningen ordentligt
Hittade kalkonbröst som var nedsatta till 30 kr sedan fick det som fanns diktera resten av ingredienserna, receptet är något av en kombo av ett gammalt Renée Voltaire recept från Systrarna Voltaires mat och en rätt min kompis mamma bjöd mig på, båda var kycklingrecept. Då kör vi, med bara sallad och dressing till blir det ungefär 3 portioner med ris, bulgur eller dylikt till blir det säkert 4-5 portionerKALKON Á LA 90-TAL1 kalkonbröst ca 500g1 zucchini1 mozzarella4 romantica tomater eller en god normalstor tomat2 rosmarinskvistar1 dl tapenade50 g smörolivoljaSoPUgnsvärme. 1 kalkonbröst ca 500g1 zucchini
Skär loss kalkonbrösten från bröstbenen. Skölj kalkonen och torka den med hushållspapper. Dela citronen och lägg ena halvan inne i kalkonen vid halsöppningen
Jag tycker det är riktigt gott o ha mosad avokado, rökt kalkonbröst o lite grönsaker som pålägg så det blev det idag på mina mackor tillsammans med ett glas juice, en supergod smoothie och en god kopp zogeas 1 Filmjölk
Kalkonschnitzel 250 gr Kalkonbröst 1 Ekologiskt Ägg 1 dl Sesamfrö Fiberhusk Havssalt och nymald Vitpeppar Smör till stekning Aromsmör 100 gr Smör 3 Cocktailtomater 2 msk finhackad Purjolök ½ tsk Timjan 1 krm Balsamvinäger Chiliflingor Havssalt Blomkålspuré 250 gr Blomkål 50 gr Fårost 2 msk Smör Dela kalkonbröstet i två skivor. 250 gr Kalkonbröst
Men nu vid fyllda 56 har de försvunnit igen, sen jag började lägga till lite baljväxter och mjölksyrade grönsaker till maten varje dag. 100 g rimmat kalkonbröst. 100 g rimmat kalkonbröst