Skär djupa snitt i kalkonbröstet och massera in kryddblandningen runt om köttet, och ner i snitten. Lägg lök och vitlök i botten på en stor ugnsfast stekgryta (med lock)
Fräs upp nötfärsen i en gryta. FRUKOST En skål  miniyoggi frukt  med två msk havrekli 2 kokta ägg Kaffe LUNCH Grönsaksomlett med kalkon 3 ägg hopvispade med 1 msk kvarg 1/2 paprika 1/2 gul lök 4 stora champinjoner 1 tomat Persilja 50 g Skivat rökt kalkonbröst Värm upp en teflonpanna Skär grönsakerna  i mindre  bitar
Strimla kalkonbröstet och marinera en stund med limesaft, soja och curry. Häll över i en gryta och slå på kokosgrädden, koka upp och låt småputtra så såsen tjocknar
Idag får du en riktigt god gryta som är perfekt att ha med som resemat på t ex en flygresa. Vill du ha ut bäst effekt av den resistenta stärkelsen i bönorna, så låt grytan kallna och värm sen upp försiktigt eller också tillsätter du de kalla bönorna strax innan serveringen