Skär ett snitt längs med kalkonbröstet och lägg i fyllningen. Ställ in i ugnen i ca 1,5 timme eller tills innertemperaturen är 70 grader. ca 1,1 kg Ingelsta kalkonbröst. ca 1,1 kg Ingelsta kalkonbröst 2,5 dl gula russin 70 g pistagenötter 1 klyfta vitlök 0,5 dl whisky salt peppar
Salta och peppra kalkonbrösten och bryn dem i stekpanna tills de fått gyllene färg. 700 g kalkonbröst. Lägg köttet på en plåt och stek färdigt i ugnen tills innertemperaturen är 70 grader. Skär kalkonbrösten i 0,5 cm tunna skivor. 700 g kalkonbröst
Skär ett snitt i kalkonbröstet på längden så du kan vika ut det till dubbel storlek. kalkonbröstfilé. Stick in en termometer mitt i köttet och stek mitt i ugnen tills innertemperaturen är 67°
Varför har jag inte köpt hem kalkonbröst tidigare. Kalkonbröst visade sig ju vara både mört, saftigt och smakrikt, att det dessutom är magert är en trevlig bonus
Hemma igen, denna morsdagsafton, åt vi helstekt kalkonbröst med sparris, tryffelolja och gruyereost och några av penséerna utanför ytterdörren som sjunger på sista versen
Tillaga mitt i ugnen tills innertemperaturen är 70°, ca 25 minuter. Salta och peppra kalkonfiléerna. Linda skinkskivorna runt filéerna och bind upp med steksnöre
Själva tycker vi att det dagen till ära passar alldeles ypperligt att bjuda er på honungsglaserat och ugnsstekt kalkonbröst tillsammans med en underbar apelsinsås