Kalkonbröst innertemperatur recept

Fyllt kalkonbröst med tomatsås

Fyllt kalkonbröst med tomatsås

Skär en ”ficka” längs med kalkonbröstet. Servera det skivade kalkonbröstet vackert upplagt tillsammans med klyftpotatis och tomatsås
Juligt kalkonbröst

Juligt kalkonbröst

Skär ett snitt längs med kalkonbröstet och lägg i fyllningen. Ställ in i ugnen i ca 1,5 timme eller tills innertemperaturen är 70 grader. ca 1,1 kg Ingelsta kalkonbröst. ca 1,1 kg Ingelsta kalkonbröst 2,5 dl gula russin 70 g pistagenötter 1 klyfta vitlök 0,5 dl whisky salt peppar

Kalkonbröst med körsbärswasabi

Salta och peppra kalkonbrösten och bryn dem i stekpanna tills de fått gyllene färg. 700 g kalkonbröst. Lägg köttet på en plåt och stek färdigt i ugnen tills innertemperaturen är 70 grader. Skär kalkonbrösten i 0,5 cm tunna skivor. 700 g kalkonbröst
Fylld kalkonbröstfilé med citrondoftande rotsaker

Fylld kalkonbröstfilé med citrondoftande rotsaker

Skär ett snitt i kalkonbröstet på längden så du kan vika ut det till dubbel storlek. kalkonbröstfilé. Stick in en termometer mitt i köttet och stek mitt i ugnen tills innertemperaturen är 67°
Kalkon med äpple och salvia

Kalkon med äpple och salvia

600 g kalkonbröst. till en innertemperatur på 67 grader 4 portioner. 600 g kalkonbröst. Kalkon är inget vi äter så ofta i vår familj
Helstekt kalkon med portvinssås

Helstekt kalkon med portvinssås

Skär loss kalkonbrösten från bröstbenen. Innertemperaturen ska vara 70°. Skölj kalkonen och torka den med hushållspapper

Finalisterna i Tapas SM v 4

Salta og peppra kalkonbrösten och bryn dem i stekpanna tills de fått gyllene färg. Skär kalkonbrösten i ½ cm tunna skivor
Kryddstekt kalkonfilé

Kryddstekt kalkonfilé

Stek kalkonbrösten i olja som du värmt till ganska hög temperatur, när de fått fin stekyta vänder du och ser till att även andra sidan har fin stekyta
Ugnsstekt kalkonbröst

Ugnsstekt kalkonbröst

Varför har jag inte köpt hem kalkonbröst tidigare. Kalkonbröst visade sig ju vara både mört, saftigt och smakrikt, att det dessutom är magert är en trevlig bonus
Kalkonbröst med körsbärssky och tryffelolja

Kalkonbröst med körsbärssky och tryffelolja

Hemma igen, denna morsdagsafton, åt vi helstekt kalkonbröst med sparris, tryffelolja och gruyereost och några av penséerna utanför ytterdörren som sjunger på sista versen

Kalkonbröst à l’orange

Tillaga mitt i ugnen tills innertemperaturen är 70°, ca 25 minuter. Salta och peppra kalkonfiléerna. Linda skinkskivorna runt filéerna och bind upp med steksnöre