Skär ett snitt längs med kalkonbröstet och lägg i fyllningen. ca 1,1 kg Ingelsta kalkonbröst. ca 1,1 kg Ingelsta kalkonbröst 2,5 dl gula russin 70 g pistagenötter 1 klyfta vitlök 0,5 dl whisky salt peppar
Hittade kalkonbröst som var nedsatta till 30 kr sedan fick det som fanns diktera resten av ingredienserna, receptet är något av en kombo av ett gammalt Renée Voltaire recept från Systrarna Voltaires mat och en rätt min kompis mamma bjöd mig på, båda var kycklingrecept. Då kör vi, med bara sallad och dressing till blir det ungefär 3 portioner med ris, bulgur eller dylikt till blir det säkert 4-5 portionerKALKON Á LA 90-TAL1 kalkonbröst ca 500g1 zucchini1 mozzarella4 romantica tomater eller en god normalstor tomat2 rosmarinskvistar1 dl tapenade50 g smörolivoljaSoPUgnsvärme. 1 kalkonbröst ca 500g1 zucchini
Det är kallt idag också här i Jämtland. 15 skivor rökt kalkonbröst skurna i små fyrkanter (kan lika gärna vara skinka eller nåt annat i tunna skivor)½ purjolök, strimlad och lätt fräst i lite olivolja100 gr fetaost i små tärningar12 coctailtomater, halveradeGör så här
Där hittade jag den här Ajvarkycklingen, som jag gjorde på kalkonbröst istället. Häll av vattnet och spola i kallt vatten några minuter så kokningen avstannar
3 skivor kalkonbröst. När pastan är klar, häll över den i ett durkslag och spola den under kallt vatten, lägg sedan över den i stekpannan och häll över 2 ägg. 3 skivor kalkonbröst
Rimmat kalkonbröst. Spola av köttet med kallt vatten. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten under tiden som benen kokar och skär kalvköttet i riktigt små bitar
Ställ kallt till servering. Skölj i iskallt vatten. Ställ kallt minst 10 timmar. Det tar 20-40 minuter beroende på kalkonbröstens vikt. 3 kg kalkonbröst