Kokt pressad potatis. 600 g kalkonbröst. 600 g kalkonbröst. Kalkon är inget vi äter så ofta i vår familj. När jag söker på kalkon här på bloggen får jag bara träff på tre rätter, var av en är en kalkongryta med kyckling
Du kan också ersätta salladen med rucola, skinkan med kalkonbröst, och så vidare. 1 stor spetspaprika 1 kokt äggnågra skivor rökt skinkanågra salladsbladhackad salladslök2 dl lätt kvarg (kan bytas mot Keso mini)salt & peppar. 1 kokt ägg
Skär fläskfilé eller kalkonbröst i strimlor, stek och krydda köttet och ta upp det. Strö över resten av persiljan och servera med kokt potatis och resten av såsen
Servera kalkonen med kokt potatis, kokt brysselkål, gräddsås, inlagd gurka och svartvinbärsgelé. Innertemperaturen på kalkonbröstet skall vara 65 grader, och lårköttet ca 75 grader. 600 g potatis, kokt. 200 g brysselkål, kokt. Servering600 g potatis, kokt 200 g brysselkål, kokt inlagd gurka svartvinbärsgelé
Koktkalkonbröst. Dela kaka i två delar. Strila över lite olivolja på bottendelen. Täck med isbergssallad. Lägg på skivad tomat, hackade svarta oliver, rödlök, kalkon och salami
Jag kryddade kalkonbröstet med salt och peppar och brynte det i smör runt om. Sen var det bara att skära köttet i tunna skivor och servera med den med kokt broccoli, rostad klyftpotatis och den färdiga örtgräddsåsen som följde med
Något nytt som jag testat är att använda kokt hel bovete istället för ris, pasta, potatis etc. 1-2 st kalkonbröst (räkna ca 125 g per person). 3) Stek kalkonbröstet lätt så att den får en stekyta, lägg den i en form och sätt in den i ugnen tills temperaturen mäter 63-65 grader