Linda in den avsvalnade sparrisen i varsin skiva skinka eller kalkonbröst. 12 skivor parmaskinka (eller röktkalkonbröst för de som inte äter skinka)/person (1 skiva/sparrisstjälk)
Du kan också ersätta salladen med rucola, skinkan med kalkonbröst, och så vidare. 1 stor spetspaprika 1 kokt äggnågra skivor rökt skinkanågra salladsbladhackad salladslök2 dl lätt kvarg (kan bytas mot Keso mini)salt & peppar
Jag tycker det är riktigt gott o ha mosad avokado, röktkalkonbröst o lite grönsaker som pålägg så det blev det idag på mina mackor tillsammans med ett glas juice, en supergod smoothie och en god kopp zogeas 1 Filmjölk
15 skivor röktkalkonbröst skurna i små fyrkanter (kan lika gärna vara skinka eller nåt annat i tunna skivor)½ purjolök, strimlad och lätt fräst i lite olivolja100 gr fetaost i små tärningar12 coctailtomater, halveradeGör så här
FRUKOST En skål  miniyoggi frukt  med två msk havrekli 2 kokta ägg Kaffe LUNCH Grönsaksomlett med kalkon 3 ägg hopvispade med 1 msk kvarg 1/2 paprika 1/2 gul lök 4 stora champinjoner 1 tomat Persilja 50 g Skivat röktkalkonbröst Värm upp en teflonpanna Skär grönsakerna  i mindre  bitar