kalkonbröst skuret i cm-tjocka skivor. Grönsaksvinägrett. Blanda en vinägrett på 1/3 vinäger och 2/3 olja, färsk dragon, schalottenlök, salt och peppar
Hittade kalkonbröst som var nedsatta till 30 kr sedan fick det som fanns diktera resten av ingredienserna, receptet är något av en kombo av ett gammalt Renée Voltaire recept från Systrarna Voltaires mat och en rätt min kompis mamma bjöd mig på, båda var kycklingrecept. Då kör vi, med bara sallad och dressing till blir det ungefär 3 portioner med ris, bulgur eller dylikt till blir det säkert 4-5 portionerKALKON Á LA 90-TAL1 kalkonbröst ca 500g1 zucchini1 mozzarella4 romantica tomater eller en god normalstor tomat2 rosmarinskvistar1 dl tapenade50 g smörolivoljaSoPUgnsvärme. 1 kalkonbröst ca 500g1 zucchini
Det finns massor av recept på den. Och som vanligt, har alla familjer sina egna recept. Stekt, färsk potatis och några skivor av grillad kalkonbröst trivdes utmärkt i sällskap med kålen 3/4 mellanstort huvud (drygt 600 g) vitkål,