Skär djupa snitt i kalkonbröstet och massera in kryddblandningen runt om köttet, och ner i snitten. Här hemma lägger vi helst vår pulled turkey i hamburger- eller slidersbröd, men man kan ju lika väl äta det pitabröd, baguetter, eller varför inte med ris, grönsaker och sås
Stek kalkonbröstet i olivolja i en panna. Just sötman från dadlarna passar väldigt bra till övriga ingredienser, och eftersom medjool-dadlar oftast är otroligt mjuka och gojsiga, så blir rätten långt ifrån torr, trots att jag inte har någon sås till
Jag använde bitar av kalkonbröst och lät dem ligga i en marinad över natten. Som tillbehör till spetten gjorde jag en lite annorlunda sås på avocado med finhackat äpple
Avsaknaden av skinka gjorde att jag började pröva att göra något liknande av kalkonbröst. Såsen till gjorde jag av Majonnäs, Yoghurt, Grädde, riven Vitlök och Havssalt
Skär fläskfilé eller kalkonbröst i strimlor, stek och krydda köttet och ta upp det. Stekt fläskfilé, svamp och en god, krämig sås är en bra grund till en riktig middagsfavorit
Kalkonwok med syrlig sås 200 gr Kalkonbröst Saft och skal från en Ekologisk Citron 1 msk Olivolja 1 tsk Granatäppelvinäger 1 krm Worcestersauce 2 Plommon 1 liten Morot 5 cm Gurka 1 grön Turkisk Paprika 3 Knipplökar 2 dl Grädde Smör Havssalt och Chili Strimla köttet i tunna skivor
Strimla kalkonbröstet och marinera en stund med limesaft, soja och curry. Häll över i en gryta och slå på kokosgrädden, koka upp och låt småputtra så såsen tjocknar
Kalkonbröst. I en tryckkokare kan du laga grytor, potatis, fond, sås. Högtryck för tryckkokning. Slow cooking är en mattrend som har puttrat på under många år