Kalkonbröst stek recept

Kalkonbröst med körsbärswasabi

Salta och peppra kalkonbrösten och bryn dem i stekpanna tills de fått gyllene färg. 700 g kalkonbröst. Lägg köttet på en plåt och stek färdigt i ugnen tills innertemperaturen är 70 grader. Skär kalkonbrösten i 0,5 cm tunna skivor. 700 g kalkonbröst
Baconlindat, fyllt kalkonbröst

Baconlindat, fyllt kalkonbröst

Skär ett djupt snitt längs med hela kalkonbrösten och fyll med de stekta äpplena, tryck ner fyllningen ordentligt
Fänkåls- och apelsinsallad med stekt kalkonbröst

Fänkåls- och apelsinsallad med stekt kalkonbröst

Krydda kalkonbröstet med salt och peppar. Stek på båda sidor i olivolja, tills det fått fin stekyta. Billigt var det också - det färska kalkonbröstet köpte jag på erbjudande för bara drygt 1 Euro. 1 kalkonbröst à 125 g. 1 kalkonbröst 125 g
Crêpes med kalkonbröst och svamp

Crêpes med kalkonbröst och svamp

Skär kalkonbröstet i små bitar. Stek 8–10 pannkakor och låt dem kallna. Fräs kalkon, lök, vitlök, svamp och salvia i en stekpanna med smör, ca 10 minuter. 125 g kalkonbröst
Kyckling Cordon Bleu

Kyckling Cordon Bleu

skivor rökt skinka eller kalkonbröst. msk smör eller margarin till stekning. skivor rökt skinka eller kalkonbröst
Kalkon i äppelcidersås

Kalkon i äppelcidersås

Stek lök och äpple i klyftor tillsammans med timjan i lite smör. 800g kalkonbröst. Kalkon i äppelcidersås 4 port 800g kalkonbröst
Kyckling Cordon Bleu och lite tapas!

Kyckling Cordon Bleu och lite tapas!

Bryn fettet i en stekpanna. Kycklingen måste vara genomstekt. 4 skivor rökt skinka eller kalkonbröst. 2-3 msk smör eller margarin till stekning. Stek på ganska svag värme ca 10 min på var sida, låt filén få färg
Fylld kalkonstek med grönsaker

Fylld kalkonstek med grönsaker

Vik ut steken eller gör en djup ficka i den. Ös steken några gånger under stektiden. Skär upp steken och lägg den ovanpå
Kalkon Chasseur

Kalkon Chasseur

Kalkonbröstet kryddas med vitlök och steks saftigt i ugnen. Kalkonbröst kan bytas ut mot samma. Ös med matfettet under stekningen
Kalkon med smaker från Medelhavet

Kalkon med smaker från Medelhavet

Stek aubergine och lök så de får färg och mjuknar. Skölj ur stekskyn med resten av vattnet och häll det över grytan, låt puttra några minuter
Jennies thanksgiving-middag

Jennies thanksgiving-middag

Krydda kalkonbrösten med salt och peppar på båda sidor. Smält lite av smöret till kalkonen i en stekpanna
Helstekt kalkon med portvinssås

Helstekt kalkon med portvinssås

Skär loss kalkonbrösten från bröstbenen. Stick in en köttermometer i den tjockaste delen av kalkonen och stek kalkonen i nedre delen av ugnen, ca 30 minuter per kilo
Mina bästa tips på Medelhavskost

Mina bästa tips på Medelhavskost

På bilden här nedanför serverade jag den på en skiva cheddar med stektkalkonbröst till, en mycket god macka till eftermiddagskaffet på balkongen