KalkonbröstKryddakalkonbröstet med timjan, dragon, salt och peppar. Ta ut kalkonbröstet och låt det vila tio minuter, skär sedan upp i centimetertjocka skivor och servera
Rimmat kalkonbröst. När termometern visar 65º så har du ett rosa kött, vill du ha det mer välstekt så låt temperaturen gå upp till 70º. 1 bit kalkonbröst på ca 500 g. 1 bit kalkonbröst på ca 500 g
1-2 st kalkonbröst (räkna ca 125 g per person). 3) Stek kalkonbröstet lätt så att den får en stekyta, lägg den i en form och sätt in den i ugnen tills temperaturen mäter 63-65 grader
Ta av den övre folien, höj temperaturen till 250 grader och pensla kalkonbröstet med det kryddade smöret var femte minut tills kalkonen fått färg, tar cirka 30 minuter. Kolla sedan med stektermometer att innertemperaturen är minst 70–72 grader i lårfästet, eller att köttsaften är helt klar