KalkonbröstKryddakalkonbröstet med timjan, dragon, salt och peppar. Ta ut kalkonbröstet och låt det vila tio minuter, skär sedan upp i centimetertjocka skivor och servera
färsk timjan. Stek lök och äpple i klyftor tillsammans med timjan i lite smör. färsk timjan. 800g kalkonbröst. Kalkon i äppelcidersås 4 port 800g kalkonbröst
Krydda kalkonbrösten med salt och peppar på båda sidor. 11 kg kalkonbröst. 11 tsk torkad timjan. 1Kalkonbröst1 kg kalkonbröst 100 g smör, rumsvarmt 1 tsk torkad rosmarin 1 tsk torkad salvia 1 tsk torkad timjan 1 klyfta vitlök, riven 2 apelsiner (saften)
Kalkonschnitzel 250 gr Kalkonbröst 1 Ekologiskt Ägg 1 dl Sesamfrö Fiberhusk Havssalt och nymald Vitpeppar Smör till stekning Aromsmör 100 gr Smör 3 Cocktailtomater 2 msk finhackad Purjolök ½ tsk Timjan 1 krm Balsamvinäger Chiliflingor Havssalt Blomkålspuré 250 gr Blomkål 50 gr Fårost 2 msk Smör Dela kalkonbröstet i två skivor. 250 gr Kalkonbröst
färsk timjan. Stek lök och äpple i klyftor tillsammans med timjan i lite smör. färsk timjan. 800g kalkonbröst. Kalkon i äppelcidersås 4 port 800g kalkonbröst
Apelsinsåsen smakar juligt varmt med en tydlig apelsinsmak och med en fin kryddtouch av timjan. Själva tycker vi att det dagen till ära passar alldeles ypperligt att bjuda er på honungsglaserat och ugnsstekt kalkonbröst tillsammans med en underbar apelsinsås