kalkonbröst skuret i cm-tjocka skivor. Grönsaksvinägrett. Blanda en vinägrett på 1/3 vinäger och 2/3 olja, färsk dragon, schalottenlök, salt och peppar
Jag använde bitar av kalkonbröst och lät dem ligga i en marinad över natten. 250 gr tärnat Kalkonbröst (Hindi Gögüs). 250 gr tärnat Kalkonbröst (Hindi Gögüs)
Apelsinmarinerat kalkonbröst från Grillmat LCHF. Marinerat kalkonbröst på spett 2 port. 3-400 g tärnat kalkonbröst. Marinerat kalkonbröst på spett 2 port. 3-400 g tärnat kalkonbröst
600 g kalkonbröst i skivor à 2 cm. Blanda ihop marinaden och marinera köttet i minst 30 minuter. Torka av marinaden från köttet och grilla det ca 6 minuter på varje sida
Jonas Hallqvist och Tina axelsson 400 gram kalkonbröst. 1. Skär kalkonfilén i 4 -skivor på längden. 2. Skölj spenaten väl och skär bort stjälkarnas grövsta delar