Jag använde bitar av kalkonbröst och lät dem ligga i en marinad över natten. 250 gr tärnat Kalkonbröst (Hindi Gögüs). 250 gr tärnat Kalkonbröst (Hindi Gögüs)
Idag blir det en sötsur wok som jag gjorde på kalkonbröst. Solgul wok, både nyttigt och läckert. Jag fortsätter med recept på kål, nu på vintern är ju de olika kålsorterna det nyttigaste och billigaste grönsakstillbehöret
Apelsinmarineratkalkonbröst från Grillmat LCHF. Marineratkalkonbröst på spett 2 port. 3-400 g tärnat kalkonbröst. Marineratkalkonbröst på spett 2 port. 3-400 g tärnat kalkonbröst
Jag marinerar ofta kalkonbröst när jag är i Turkiet, här har jag använt älgstek. Smakrikt till jul. Att grava eller rimma kött och fisk är ett gammalt sätt att bevara det fräscht och gott en längre tid
Rimmat kalkonbröst. Kaffemarinerat sidfläsk. 1 bit kalkonbröst på ca 500 g. 1 bit kalkonbröst på ca 500 g. Tjälknöl från Gammaldags husmanskost på nytt sätt
600 g kalkonbröst i skivor à 2 cm. Blanda ihop marinaden och marinera köttet i minst 30 minuter. Torka av marinaden från köttet och grilla det ca 6 minuter på varje sida