Kalkonbröst med apelsinsås recept

Kalkonbröst med apelsinsås

Kalkonbröst med apelsinsås

Dela kalkonbröstet i 4 bitar. Ca 750 g färsk kalkonbröst. Salta och peppra. Smält matfettet i den form som köttet ska steka i

Apelsinglaserat kalkonbröst

Pensla varje köttskiva med lite apelsinsås. Täck med apelsinskivorna och häll resten av såsen över. 400-500 g ugnsbakat kalkonbröst. 3/4 dl pressad apelsinsaft med fruktkött

Grillat dagen efter… vad händer då?

Grillat kalkonbröstmed guldig apelsinsås och wokade grönsaker. Bristen på grönt utanför skvallrar om att det är tidig vår, medan salladen för tankarna till sommaren

Kajsas Vinlåda till Fågel

Hur kul är det inte med nya mat- och vintips. Fågelkött är ofta magert med mycket protein, vitaminer och mineraler och är därför ett perfekt val till årets traditioner, om man vill vara lite nyttigare