Kalkonbröst recept

Kalkonbröst med apelsinsås

Kalkonbröst med apelsinsås

Dela kalkonbröstet i 4 bitar. Ca 750 g färsk kalkonbröst. Salta och peppra. Smält matfettet i den form som köttet ska steka i
Fyllt kalkonbröst med tomatsås

Fyllt kalkonbröst med tomatsås

Skär en ”ficka” längs med kalkonbröstet. Servera det skivade kalkonbröstet vackert upplagt tillsammans med klyftpotatis och tomatsås
Kalkonbröst, i Kantarellsås

Kalkonbröst, i Kantarellsås

Recept - Kalkonbröst, i Kantarellsås. kalkonbröst. Snedskär och lägg ned kalkonbrösten i såsen. Kokt potatis 2 st kalkonbröst
Juligt kalkonbröst

Juligt kalkonbröst

Skär ett snitt längs med kalkonbröstet och lägg i fyllningen. ca 1,1 kg Ingelsta kalkonbröst. ca 1,1 kg Ingelsta kalkonbröst 2,5 dl gula russin 70 g pistagenötter 1 klyfta vitlök 0,5 dl whisky salt peppar

Kalkonbröst med körsbärswasabi

Salta och peppra kalkonbrösten och bryn dem i stekpanna tills de fått gyllene färg. 700 g kalkonbröst. Skär kalkonbrösten i 0,5 cm tunna skivor. 700 g kalkonbröst
Whiskymarinerat kalkonbröst

Whiskymarinerat kalkonbröst

Ingredienser ca 2,2 kg kalkonbröst Marinad. Ingredienser ca 2,2 kg kalkonbröst Marinad
Kalkonbröst med Färskoströra

Kalkonbröst med Färskoströra

Kalkon med Färskost. Kalkonkött har en helt annan struktur och smak än kyckling, det är faktiskt mer likt färsk skinka

Frikassé på Kalkonbröst med Senap, Paprika och Purjolök

Kalkonfrikassé 200 gr Kalkonbröst 3 msk Smör 10 cm Purjolök 1 grön Paprika 1 msk grov osötad Senap ½ tsk Äppelcidervinäger 2 dl Grädde 2 Ekologiska Äggulor 1 msk finhackad Timjan Havssalt och nymald Vitpeppar Strimla kalkonbröstet fint. 200 gr Kalkonbröst