Vi har ätit kall, asiatisk nudelsallad med kall, asiatisk fläskfilé (världens bästa bjudmat till bufféer, ni hittar den här) och inte alls de italienska köttbullarna på bilden ovan med pasta och tomatsås
Lägg i iskallt vatten några minuter, så blir de extra krispiga. Så jag beslöt mig för att dra ihop lite brudar och lite asiatiskt käk innan vi drog vidare för schlager I köket hade jag fått till mycket god asiatiskt mat, som fick mycket beröm från gästerna
Låt bullarna ligga kallt en stund innan du serverar dom. Receptet ringdes hit och redan vid uppläsningen i telefonen anade vi att den dels skulle falla oss väl i smaken och att den dels skulle passa perfekt efter vår asiatisk inspirerade buffé vi bjussade på i lördags
Servera med en kall sås och citronklyftor. Det var Håkan som läste om detta i tidningen ICA Buffé och som genast bestämde sej för att det där var vi bara var tvungna att prova
Häll kallt vatten över och låt stå en stund, så går skalet lätt att gnugga av. Kokta edamame-sojabönor (gröna sojabönor, finns i frysdisken på ICA eller i asiatiska butiker
Det är jättegott att äta den kall lite senare på kvällen då alla smaker gift sig med varandra. En helgmeny kan ju gärna göras enligt något roligt tema ex mexikanskt, spanskt, tyskt, barnvänligt, asiatiskt, höst
Vi gjorde Colting-lax , som vi kallar det. Det blev lite buffé. Perfekt på buffé att rippla lite över rostbiff och dekorera med lite sesamfrön och sugarsnaps