Ett tips på en god kall kyckling som görs kvällen innan den ska serveras, perfekt till buffébordet. På buffébordet till studenten fanns också fläskfilé, pastasallad och goda ostar
Ställ kallt några timmar. Då är det här en perfekt rätt att ställa fram på buffébordet. Snart stundar alla möjliga festligheter, våren brukar vara full av dem
Lite mer mat till buffén. Låt köttet stå och dra tills det blir kallt, eller över natten. Låt köttet stå och dra tills det blir kallt, eller över natten
Gazpacho är läckert att servera i små glas med stjälkar av selleri som start på en middag på stående fot till drinken, som del av en buffé eller som förrätt
Utöver detta på bilderna serverades saltrostade fröer, en kall vitlöks sås och en kall chili sås. När det kallnat kan du lägga in det i kylen över natten
Pappa gav mej en bit älgstek och så spann jag vidare på det temat med sikrom, kallrökt lax, pepparrot, rotfrukter, västerbottensost, rödbetor, havtorn, hallon och choklad och en Nordisk buffé var född
Pajen kan serveras både varm och kall. Boken heter Buffé - Pajer, plock och en smak av Medelhavet och är skriven av Jennie Benjaminsson och Stina Patetsos