Till vårt kött hade vi en kall jordnötssås som vi har haft med här i köket tidigare, den är en av våra favoritsåser som passar väldigt bra tillmånga olika rätter
Idag kommer vi att smita iväg och handla lite drycker i Danmark och under tiden vi gör det kanske jag får fresta med lite god mat som är perfekt att servera som sommarbuffé – Ytterfilé med en kall gurksås
Om jag skall vara ärlig hade jag nog kunnat leva på smårätter, det är ju hur gott som helst. När vi har kalas i familjen J, så brukar det bli ganska stora tillställningar och då är det snudd på omöjligt att på egen hand fixa en "riktig" middag
Man blötlägger dem i kallt vatten i fem minuter och sen handlar det om att de ska smälta på svag värme, i det här fallet tillsammans med de övriga ingredienserna till fyllningen, sen är det bara att hälla upp och ställa svalt i väntan på att alltsammans ska stelna
Ja så tänker nog många av oss, men så är det på fredag är det midsommarafton. Till sillen passar det med öl och eventuellt snaps för den som gillar det
Och att ingen blir sur om den serveras kall. Jag tänker mat som räcker tillmånga. Här kommer mina förslag att låna om man vill gå all in på vegetariskt till studentmottagningen