Kall buffé fläskfilé recept

Kall kyckling till buffén

Kall kyckling till buffén

buffébordet till studenten fanns också fläskfilé, pastasallad och goda ostar. Ett tips på en god kall kyckling som görs kvällen innan den ska serveras, perfekt till buffébordet
Kall marinerad fläskfilé

Kall marinerad fläskfilé

Servera fläskfilén i tunna skivor på sommarbuffén. Det går bra att ersätta fläskfilén med kycklingfilé
Den perfekta fläskfilén på buffén

Den perfekta fläskfilén på buffén

Vill du ha den varm, lägg folie runt filén, men den är väldigt god ljummen eller kall. Igår testlagade jag en riktigt god fläskfilé som jag ska servera på en buffé i nästa vecka
Italiensk marinerad fläskfilé

Italiensk marinerad fläskfilé

Låt fläskfiléerna ligga framme i rumstemperatur en stund innan tillagning. Linda in de heta filéerna i ugnsfolie och låt dem svalna under tiden du rör ihop dressingen (fläskfilén lagas färdigt i folien och blir mycket mör och saftig)
Lchf Kall Kycklingfilé i Marinad

Lchf Kall Kycklingfilé i Marinad

Lite mer mat till buffén. Man kan byta ut köttet, till fläskfilé, eller ytterfilé. Låt köttet stå och dra tills det blir kallt, eller över natten

Italiensk buffe

Serveras kall. Marinerad fläskfilé. Låt köttet kallna och skär i skivor. Serveras kallt. Skölj med kallt vatten
Buffé till makens företags after work

Buffé till makens företags after work

Utöver detta på bilderna serverades saltrostade fröer, en kall vitlöks sås och en kall chili sås. Råg knäckebröd, brynt vispat smör, foccatia, vattenmelon- & fetaost sallad, Grillad fläskfilé med kapris och baconvinägrett, grönsallad, pastasallad, basilika kyckling med soltorkade tomater och fetaost strössel och krämig potatissallad
Rödlöksmarinerad fläskfilé

Rödlöksmarinerad fläskfilé

Satt och bläddrade i gamla mattidningar på jakt efter något "nytt" recept på kall, marinerad fläskfilé
Grillad fläskfilé med rökt sidfläsk och färsk salvia

Grillad fläskfilé med rökt sidfläsk och färsk salvia

Smakar prima ihop med en kall sås och färskpotatis, och fungerar även toppen på bufféer då den ser trevlig ut även i uppskuren form, och smakar lika gott även om den hunnit svalna och bara är ljummen
Långmarinerad fläskfilé

Långmarinerad fläskfilé

Köttet förbereds redan ett par dagar i förväg och får sedan ligga i kylen och dra åt sig smak fram till serveringsdagen, då det dessutom serveras kallt
Örtmarinerad fläskfilé

Örtmarinerad fläskfilé

Putsa fläskfilén. 800 g fläskfilé. 2 msk kallt vatten. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser till marinaden