Kall räksås med ägg till fisk recept

Gäddpaté

Gäddpaté

Varm sås till huvudrätt, kall sås typ romsås till förrätt. Den serverades medräksås (färdig sås från kyldisken) och kokt potatis
Nalle Puhs goda fiskgratäng

Nalle Puhs goda fiskgratäng

Häll räksåsen över fisken. Räksås. Koka potatisen (gärna mjölig sort), mosa den med en klick margarin och tillsätt mjölken (varm) rör till sist i ett ägg
vecka 14

vecka 14

tillsättkall vätskan. fiskmedräksås. lägg ner räkorna och krabban smaksätt med kryddorna. Gå med och utveckla din

Kall räksås till fisk

Hårdkoka ägget. Kyl det i kallt vatten. Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Skala och finhacka ägget

Kall räksås

Hade troligen varit godare med färsk dill och en skvätt citron i, så tillsätt det om ni har. Idag improviserade jag en sås som passar till panerad vit fisk och, som i mitt fall, fiskpinnar

Fiskterrine med romsås

Fiskterrine kan ätas både varm och kall och med olika såser, varma som citronsås, räksås eller kalla som dijon- och majonnässås, skagensås eller romsås