Kall räksås till fisk recept

Kall räksås till fisk

Kall räksås till fisk

Här kommer receptet på den kallaräksåsen som vi hade till den pankopanerade laxen. Vi köpte kinamat till middag och ikväll blir det en lugn kväll hemma framför tv´n
Kall räksås till fisk

Kall räksås till fisk

När vi bjöd på laxfilé, så gjorde jag en kallräksåstill. Såsen passar till all slags fisk. Blanda ihop alla ingredienser och låt gärna såsen stå till sig lite innan servering
Inkokt lax med räktopp

Inkokt lax med räktopp

Kallräksås. Ställ kallttill servering. Inkokt lax är något som verkligen passar perfekt på buffébordet eftersom den ska ätas kall, och med andra ord med fördel kan förberedas både en och två dagar innan den ska serveras
Gäddpaté

Gäddpaté

Varm sås till huvudrätt, kall sås typ romsås till förrätt. Den serverades med räksås (färdig sås från kyldisken) och kokt potatis
Nalle Puhs goda fiskgratäng

Nalle Puhs goda fiskgratäng

Häll räksåsen över fisken. Räksås. Koka potatisen (gärna mjölig sort), mosa den med en klick margarin och tillsätt mjölken (varm) rör till sist i ett ägg
vecka 14

vecka 14

tillsättkall vätskan. fisk med räksås. tillsätt salt och olja i vattnet. lägg ner den tinade fisken i formen

Inkokt lax med kall räksås

 Servera laxen kyld med kallräksåstillsammans med ägghalvor och nykokt färskpotatis. Koka upp vatten, tillsätt purjolök, dill, vinäger, salt och vitpepparkornen

Kall räksås till fisk

Kyl det i kallt vatten. Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Hårdkoka ägget. Skala och finhacka ägget

Kall räksås

Idag improviserade jag en sås som passar till panerad vit fisk och, som i mitt fall, fiskpinnar. Hade troligen varit godare med färsk dill och en skvätt citron i, så tillsätt det om ni har

Grillad snabbgravad lax med kall räksås

Låt såsen stå till sig i kylskåp men ta, som vanligt, ut den ur kylskåpet innan servering så den inte är iskall (för då smakar den mindre)

Fiskterrine med romsås

Fiskterrine kan ätas både varm och kall och med olika såser, varma som citronsås, räksås eller kalla som dijon- och majonnässås, skagensås eller romsås