Smaka av med salt och peppar och ställ kallt till servering. I morse var jag på nyhetsmorgon och inspirerade med grillsåser och goda GI sallader till sommarens alla grillpartyn – hoppas att ni kikade
Blanda alla ingredienser till såsen och ställ kallt. Jag som har förmånen att arbeta hemifrån några dagar i veckan kan förbereda rätter som den här men det går givetvis lika bra att göra det på morgonen eller kvällen innan
Första gången gjorde vi enligt receptet och serverade såsenkall, men det kändes på nåt sätt fel och när det var dags igen så bestämde vi oss för att värma såsen
Vill du inte äta som GI eller LCHF så servera förslagsvis med klyftpotatis. Såsen blev i min smak lite för stark, men det är bara att minska på currypastan tills nästa gång
Krydda och ställ kallt. Sås. Receptet kom ur "Snabblagad GI". Ta upp fisken och häll i grädden, ta dill efter smak och sjud lite tills såsen tjocknat lite
Att göra sig medveten om hur man äter veganskt och samtidigt hälsoamt betyder inte man tar ett oåterkalleligt beslut om att utesluta kött eller fisk för all framtid
för varm eller för kall degvätska. Funkar som redning i såser. När jag äter bakverk med mycket socker och som är bakat på vitt mjöl, så känner jag mig ofta seg och hängig efteråt
Denna produkt är en blandning av olja o smör kan man säga som används en hel del på restauranger , finare matställen rynkar dock på näsan åt såsbas men jag tycker det är en mycket användbar produkt eftersom den är flytande även i kalla temperaturer
Till laxen serverade jag en varm sallad och en kallcitrussås med rödlök. Varm sallad tycker jag är bra och passar bra för alla som äter Dukan (som jag) eller GI
Häll sedan av det varma vattnet och häll på lite kallt vatten och häll därefter av även det. Hade även tänkt blogga om ett recept från förra veckan – helstekt fläskfilé med broccoligratäng och vitvinssås men jag orkar inte göra det nu