Kall sås till grillad entrecote recept

Grillade revbensspjäll med sötpotatis

Grillade revbensspjäll med sötpotatis

Till detta blev det en kallsås bestående av turkisk yoghurt och ajvar relish, gott och fräscht. Man får nog passa på att njuta idag för det ska bli kallare i början av nästa vecka
Kall bearnaisesås

Kall bearnaisesås

Godaste såsentill grillat som du snabbt rör ihop. Länk till recept på de övriga rätter hittar nedan. På bilden nedan har jag serverat såsen ed potatisbakelser och stekt entrecote

Grillad biff med indisk smak

Ställ kallt fram till servering. Smaka av såsen med salt och peppar. Servera med sås och kokt potatis. Blanda crème fraiche och kryddor
Grillad ost - hur man får en trist ost att bli gudomlig!

Grillad ost - hur man får en trist ost att bli gudomlig!

Kall inkokt lax med dillmajonnäs. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Zucchininudlar - LCHF lätt som en plätt

Zucchininudlar - LCHF lätt som en plätt

Kall inkokt lax med dillmajonnäs. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Stuvad fårticka med timjan LCHF

Stuvad fårticka med timjan LCHF

Kall inkokt lax med dillmajonnäs. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Grilltider!

Grilltider!

Vi körde sedan en kallsambalsås som bryter av mot det rökiga köttet, gott gott gott. I fredags åt vi Entrecote med grönpepparsås och stekta grönsaker, för receptet på såsen klicka här
Elins goda kräftröra

Elins goda kräftröra

Kall inkokt lax med dillmajonnäs. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Intervju med AnnaBell Nilsson

Intervju med AnnaBell Nilsson

Till laxen blev en kall frisk gräddfil sås med finklippt dill, lite rivet citronskal och lite salt och svartpeppar