Koka potatisen och rör ihop såsen och servera det sedan med lite gott att dricka till. Kallsås. Tag bort plasten och spola av i kallt vatten och torka filérna med papper
När vi bjöd på laxfilé, så gjorde jag en kallräksåstill. Såsen passar till all slags fisk. Blanda ihop alla ingredienser och låt gärna såsen stå till sig lite innan servering
Ett enkelt sätt att fredagsmysa är att ugnsbaka laxfiléer och servera dem tillsamans med en gudomligt god kallsås som man bara rör ihop medan laxen står i ugnen
Låt den gärna stå kallt en stund innan servering. Jag har tidigare bloggat om hel laxsida på grillen, men det tål nog lite upprepning och denna gång hade jag lite annan kryddning och en annan såstill
Servera med kokt potatis eller mos och en kallsåstill. Till 4 personer. 600 g eller 4 portioner laxfile utan skinn. Lägg i en ugnssäker form och tillaga den i 200 grader i 5 minuter tills den är genomstekt men inte torr. 600 g eller 4 portioner laxfile utan skinn
Till 2 personer 400g Potatis 250 g förkokta färska rödbetor 300 g Lax 35 g Fetaost Kallsås Turkisk yoghurt Dill Honung Salt & Peppar Gräslök Citron och Lime 1