Låt torka lite innan nudlarna blandas i en bunke tillsammans med morot, vinäger, fisksås och olja. Placera biffstrimlorna på nudlarna, häll över såsen och servera genast
Rör i kallt smör precis innan servering. Rör i maizenaredning tillssåsen är lagom tjock. Servera ryggbiffen med de rostade rotfrukterna och vitlöken på fat, paprikaröran (i skål) samt rödvinsreduktionen i såsskål
Tänk dig en kallsås och jag garanterar att majonnäs ligger som grund för just denna. Bestäm själv om den ska vara varm eller kall, rosa stekt eller medium
Denna såsen passar till det mesta, till bl. Kalllimesås. Där handlade jag hem ryggbifftill helgen och lite kallrökt tryffelskinka och lufttorkad skinka
) Till huvudrätten gjorde jag en rödvinssås som även den är en riktig jackpot, dessutom får man jättegoda vinkokta grönsaker på köpet när man gör denna sås
Hetta upp såsen i en ny kastrull och vispa ner maizena utrört i lite kallt vatten. En bit ryggbiff är gott, men tillsammans med en bra rödvinssås blir det riktigt riktigt gott
Tänk dig en kallsås och jag garanterar att majonnäs ligger som grund för just denna. Du gör enkelt en så kallad dubbelpanering genom att först doppa fisken i vetemjöl, sedan i ägg (lätt uppvispad med lite vatten) sedan doppar du i panco eller ströbröd
Servera kalltill älgen. Har såsen en gång kallnat riskerar den att skära sig vid uppvärmning). Bäst är om de rårörda lingonen får stå (kallt) i något dygn innan servering