Ugn 250°. Skär lårfiléerna i åtta bitar vardera. Lägg grillspett i vatten. Blanda marinaden från påsen med olivolja, paprikapulver, citronskal och svartpeppar i en bunke
Blir det kycklingspett över är dom jättegoda att äta kalla också med en dippsås. Heta kryddiga kycklingspett och mina favoritnudlar med lite extra ”spice”
Häll av vattnet och spola dem kalla. Marinad. Blanda pressad vitlök och soja. Trä upp kycklingen på träspett och lägg dem i en ugnsfast form med bakplåtspapper i botten
Deras nyhet inför sommaren är färdiga kallakycklingspett i fem olika smaker. Då blev det snabbt på med grillen och bara varmgrilla de redan färdiga kycklingspetten Sweet Chili från Kronfågel och glasera lite med den extra såsen som kommer med
Jag bytte ut couscousen mot quinoa för att hålla den glutenfri (denna tricolore för att vara exakt) nu vet jag inte exakt vad som definierar en tabbouleh, men den kanske måste innehålla couscous för att få kallas just det
Servera spetten varma eller kalla. Jag lyckades få recepten på något av det och först ut är dessa supergoda kycklingspett med halloumi, persilja och sesamfrö
Fler tips på tillbehör som hade passat till just detta köttet hittar du i detta inlägget där vi bjöd på en buffé med kallakycklingspett, dubbelmarinerad kotlett
Tillsätt det kalla vattnet och arbeta samman till en deg. Grillade kycklingspett med sticky BBQ glaze. Idag bjuder jag på förslag på vad man kan bjuda på till studentmottagningen
Ett måste för kalla höstkvällar. Kycklingspett med hampafrön och kokos. Kolhydratssnål maträtt med proteinrika kycklingspett som är dubbelpanerade i kokosmjöl och hampafrön