Kallops högrev recept

Kallops

Kallops

Kallops är perfekt, det ska kokas länge för att bli riktigt mört och fint. ca 500 g grytbitar av nötkött förslagsvis högrev. ca 500 g grytbitar av nötkött förslagsvis högrev
Kallops

Kallops

låt koka på svag värme i tre timmar Högrev 500 gram (fettet bortskuret). 1. skär köttet i små bitar. 2. skala och dela morötterna i stavar
Inga klumpar i moset tack .

Inga klumpar i moset tack .

Imorgon ska jag ska koka en mustig höst kallops och bara. Kallops. 1 kg högrev. 1 kg högrev. Jag gillar att laga god mat, har växt upp med tidningen allt
Rödbrässering med chilibönsås

Rödbrässering med chilibönsås

Ikväll lagar jag alltså rödbrässerat nötkött med potatis, Sichuans svar på Kallops (även om kinesisk rättika är vanligare än potatis när rätten lagas i sina hemtrakter)