Här hittar du recept på Kalvlever Anglaise från LCHF för seniorer. Kalvlever med bacon, purjo, äpple och citron 2 port. 400 g kalvlever i två skivor. Kalvlever med bacon, purjo, äpple och citron 2 port. 400 g kalvlever i två skivor
Ta upp den stekta löken och lägg i en skål. När du stekt levern och den vilar i pannan så kan du ta lite av skyn från pannan och hälla i skysåsen innan du servera den sedan
Stekta stavar av morot och palsternacka är gott till. Kalvlever Anglaise 2 port. 300 g kalvlever i bit. Kalvlever Anglaise 2 port. 300 g kalvlever i bit
Snitta kalvleverskivorna lite i kanten för att de inte ska bukta sig vid stekningen. Lägg upp kalvlevern med baconfräset på och strö över finklippt persilja
Skölj ur stekpannan med citronjuicen, gå i med stekt bacon och kapris. Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
Skölj ur stekpannan med citronjuicen, lägg i stekt bacon och kapris. Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
Stekta stavar av morot och palsternacka är gott till. Kalvlever Anglaise 2 port. 300 gr kalvlever i bit. Kalvlever Anglaise 2 port. 300 gr kalvlever i bit