Lägg den mellan två chopstick och skär sedan potatiseni tunna skivor men inte helt igenom, Smörj eller spreja en ugnsfast teflon långpanna med olja och lägg potatisarna med den platta sidan nedåt
Skiva steken i ganska tunna skivor. Den irländskakalvsteken som inhandladesbilligt på ICA såg riktigtfin ut och skulle säkert bli mycket bra tillsammans med en god sås och kokt potatis
Skär upp köttet i tunna skivor och serveras med druvorna och skyn. Putsa kalvsteken och bind upp den. Sätt in en kvistrosmarin, längst med köttet och under snöret så att den sitter fast under stekningen, gör samma sak med salviabladen
Skär steken icentimetertjockaskivor och banka ut dessa till elefantöronGör en klassiskratatouille men låt koka helst iminst 3 timmar för den runda smaken, blanda i massor med riven parmesan precis före serveringStek köttet mycket snabbt på hög värmeServera med ratatouille på och rucola runt omStänk citron på allt