Lyft upp köttet och lägg i en ugnssäker form. Skrubba och dela rotfrukterna i halvor. Salta och peppra köttet och bryn det i olja i en stekpanna så det får färg
Kärt barn har många namn – benfri kotlettrad, kalvhare eller kalvytterfilé. Kalv är ett fantastisktfint, och lyxigt kött och inte en bit kött man köper varje dag
Lyft upp köttet och lägg i en ugnssäker form. Skrubba och dela rotfrukterna i halvor. Salta och peppra köttet och bryn det i olja i en stekpanna så det får färg
Vi var sugna på att grillai helgen men det är inte lätt att prickain det mellan skurarna. Gnidinkalvytterfilén med lite olja och krydda med salt och svartpeppar
Kolla dinugn för det varierarkraftigt hur varma ugnarblir. ViktorWesterlind & Tom SjöstedtImitt uppdrag som Officiell Årets kockbloggare för Arla har jag fått i uppdrag att laga ViktorWesterlinds NYÅRSMENY