Vi skulle förstås få middag under helgen. Det hör ju liksomtill att det man ska äta. Det gällde bara att komma på vad jag skulle laga till, som vanligt även det
Oj, vilken dag det har varit sol, sol hela dagen och grill på kvällen… regnet är bortglömt. Det har varit en dag med takläggning, nu är snickarboden klar men nu kommer det stora projektet… boningshuset
Ta upp köttet, låt det vila en stund och skär det sedan icentimetertjockaskivor. Det verkar som en hel del, inklusive oss, har problem med att kommentera på andras bloggar
Banka ut köttskivorna och lägg dessa i en skål. Pressa saften ur citronerna. Blanda citronsaft, olivolja, hackad basilika, salt och svartpeppar i en kopp
Dela gurkan på längden och skär i tunna skivor. I fredags hade vimiddagsgäster och eftersom vi åt kräftor och västerbottenspaj till förrätt och jag hade gjort en ganska mastig dessert så gällde det att hitta en ganska lätt varmrätt
Stek på köttet i stekpanna innan man skivor upp det, för bästa ”nystekta känsla”. ViktorWesterlind & Tom SjöstedtImitt uppdrag som Officiell Årets kockbloggare för Arla har jag fått i uppdrag att laga ViktorWesterlinds NYÅRSMENY