Därefter blandade jag ner resten av ingredienserna i grytan och stoppade in den i ugnen 175° och stekte köttet till dess att den nådde rätt innertemperatur (60-70°, beroende av hur man vill ha det)
Efter stekningen så åkte den in i ugnen på 150 grader och där fick den ligga tills innertemperaturen nådde 67 grader. / Anki och Håkan 150 grader och där fick den ligga tills innertemperaturen nådde
In med härligheten i ugnen på 125 grader tills köttet når en innertemperatur på 56-58 grader. Tyvärr har jag blivit väldigt dålig på att göra planer över vad vi ska äta till middag i veckorna på sista tiden
Stek färdigt i mitten av ugnen till 56 grader innertemperatur, ca 20 min. Viktor Westerlind & Tom SjöstedtI mitt uppdrag som Officiell Årets kockbloggare för Arla har jag fått i uppdrag att laga Viktor Westerlinds NYÅRSMENY