Ta upp köttet, låt det vila en stund och skär det sedan i centimetertjocka skivor. Pensla köttskivorna med olja och grilla (eller stek i grilljärn) några minuter på varje sida
Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. 600 g kalvytterfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g kalvytterfilé 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk rapsolja 1 msk Arla® Svenskt Smör 10 kvistar färsk timjan 4 vitlöksklyftor Rotfrukter
Dela gurkan på längden och skär i tunna skivor. Putsa och skär kalven i skivor. 500 g kalvfilé (vi tog kalvytterfilé). 4 port 500 g kalvfilé (vi tog kalvytterfilé)
Bryn kalven i olivolja så att den får färg runt om, krydda med salt och vitpeppar. Plasta in och frys. Skiva upp tunt på skärmaskin och arrangera på tallrik
Lägg kycklingskivorna på en skärbräda. Skala och skär potatisen i skivor och lägg i vatten. Till det här receptet ska det egentligen vara 8 st skivor av kalvytterfilé men jag tänker göra det med kyckling istället. Kycklingrulader med mozzarella och färsk salvia, 4 portioner4 st kycklingfiléerpeppar2 påsar mozzarella (250 g)3 färska tomater1 gul lök6 kvistar färsk salvia2 dl olivolja2 msk gourmetsalt8 potatisar2 burkar hela tomater3 dl vitt vin1,5 msk sockerFläk upp filéerna med vass kniv till större platta skivor, täck med plastfolie och banka ut dem