Kammusslorna Lös upp saltet i kallt vatten. stjälkar) 1 grön chili (utan kärnor) 50 g vodka 20 g limejuice 20 g citronjuice 50 g vatten 1 liten schalottenlök en nypa salt. Kammusslorna 4 kammusslor 10% saltlake (0,5 dl salt och 5 dl vatten) harsyra smörgåskrasseGör så här. 1 liten schalottenlök en nypa salt
Kammusslorn och bröden. Stek den finhackade schalottenlöken genomskinlig i panna. smör att steka brödmedaljongerna i gräslök att garnera med Gravad rökt äggula 6 äggulor ca 100 g strösocker ca 100 g salt (en rökpistol) Spenatblandningen (6-8 serveringar) 500 g färsk babyspenat 1 schalottenlök (finhackad) 1 kruka persilja 1 dl vitt vin 1,5 msk koncentrerad fiskfond 2 dl vispgrädde Gör så här. 1 6 äggulor ca 100 g strösocker ca 100 g salt (en rökpistol) Spenatblandningen (6-8 serveringar) 500 g färsk babyspenat 1 schalottenlök (finhackad) 1 kruka persilja 1 dl vitt vin 1,5 msk koncentrerad fiskfond 2 dl vispgrädde Gör så här
Gratinerade kammusslor med sancerrevin. Stek svampen hårt i olja tillsammans med schalottenlök. Det fick bli min färdigfavorit - kammusslor med Sancerrevin från Picard
Iallafall så serverade jag denna rätt med chilifrästa scampi och kammusslor, nästa gång blir det en vegetarisk rätt av detta antingen med bara såsen och salladen till pastan alternativt grillad gemsallad med citron som får ersätta skaldjuren